background img

The New Stuff

Küçük Aptalın Büyük Dünyası

Dün yazdığım yazıda da bahsetmiş olduğum gibi gittiğim terslikte bu kitabı da bitirdim. Bu PuCCa'ya çok gülüyorum arkadaş ya. Hayır yani bir insan yazdığı kitapla güldürebiliyorsa cidden yeteneklidir ama tabii daha önce de dediğim gibi kitabı bir ''yazarın yazmış olduğu'' kitap niteliğinde okumamak gerek. 

İlk kitap, Allah Beni Böyle Yaratmış'dan daha komik, daha neşeli, daha kıpır kıpır bir PuCCa'yı anlatıyor. İkinci kitabına henüz başlamadım, onun hakkında da sonradan yorumlarımı dile getiririm. Fakat sanırım, Küçük Aptalın Büyük Dünyasını diğer kitaplarına değişemeyeceğim.

PuCCa, bu kitabında Pekmez'in yakın arkadaşı olan Erik'le aynı iş yerinde çalışmaktadır. Çocuk bunu, Pekmez'i aldattığını düşündüğü için sevmediğinden PuCCa da çocuğa yaklaşmaktan korkuyor. EsmaCeyhan adını verdiği arkadaşı da bu çocuğa yanık ve daha önceden birliktelikleri de olmuş. Zamanla, artık nasıl oluyorsa bu PuCCa, çocuğa vuruluyor. Bahanelerle yakınlaşa yakınlaşa bir öpücük sonrasında sevgili oluveriyorlar. Bundan sonrası Erik'le olan hikayeleri zaten, onları da tek tek yazarsam kitabı okumanıza gerek kalmaz.

Yani anlayacağınız gibi bu kitabı kahkaha atarak okuyacaksınız ve okuduğunuza da pişman olmayacaksınız. İyi okumalar...

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.