background img

The New Stuff

Emre Aydın & Nilüfer - Son Perde


Nilüfer, rock şarkıcılarla yapmış olduğu düetlerin toplandığı '12 Düet' albümünün büyük ilgi görmesiyle, albümün ikincisini de hazırladı.

12 Düet albümünde; Şebnem Ferah, Yüksek Sadakat, Malt, Teoman, Gece Yolcuları, Ogün Sanlısoy, Badem, Hayko Cepkin, Cingi, Rashit, TNK ve 4x4 gibi isimlerle karşımıza gelmişti. 13 Düet albümünde ise; Gripin, Gece, Emre Aydın, Bulutsuzluk Özlemi, Feridun Düzağaç, Kargo, Mor ve Ötesi, Vega, Model, Manga, Zakkum, Çilekeş ve Pinhani gibi isimlerle bir araya geldi.

Albüm Ocak ayı sonunda yayınlandı.

Bu düetler arasında ilk kliplenen de Emre Aydın'la yapılan düet oldu. Şarkının ismi 'Son Perde' Şarkı bir çok kişi tarafından fazlaca beğenildi ve paylaşıldı. Ben de şarkıyı çok beğendim, her an dinlemekteyim ve sizlere de dinlemenizi öneriyorum.


Düet ile ilgili sosyal paylaşım sitelerinde yapılan yorumların bir kaçına sizlerle beraber şöyle bir bakalım, kim neler demiş?

@izzetcaba: Bu hafta çıkacak Nilüfer albümü muazzam, Emre Aydın ve Vega düetleri ortalığı sarsar!

@iremderici: Acayip yakışmış Emre Aydın'a şarkı. Gerçi adam ne yapsa yakışıyor ama... Kesin dinleyin.

@gulaykara: Şarkı güzel, klip güzel, yorum güzel, düzenleme güzel. Emeğinize sağlık.

@naberbebekk: Emre Aydın'la Nilüfer düet yapmış, çok da güzel olmuş.

@gzdesn: Harika bir yorum, defalarca dinlerim.

İşte o çok beğenilen harika şarkı ve klibi:


0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.